Hae mukaan iCAN-syöpätutkimushankkeen potilas- ja kansalaisvaikuttamisen ohjausryhmään!

Helsingin yliopiston ja HUSin yhteistyöhön perustuva iCAN Digital Precision Cancer Medicine Platform tähtää uusiin syöpätutkimuksen läpimurtoihin ja entistä parempien syöpähoitojen kehittämiseen yhdistämällä täsmälääketieteen menetelmät digitaaliseen terveysdataan. iCAN on yksi kuudesta Suomen Akatemian tutkimuksen lippulaivasta.

Potilaan osallisuus ja potilasjärjestöt ovat iCAN-lippulaivassa merkittävässä roolissa. Tavoitteena on, että potilaat ovat aktiivisesti mukana tutkimusten suunnittelussa ja toiminnan kehittämisessä.

iCAN on perustamassa potilas- ja kansalaisvaikuttamisen ohjausryhmää, ja haku tähän on nyt auki!

Ohjausryhmän tehtävänä on ottaa kantaa ja seurata, että potilaan ja kansalaisten osallisuus tulee huomioitua iCAN-lippulaivassa ja sen tutkimusprojekteissa. Ohjausryhmän kokouksia on noin kolme kertaa vuodessa, ja kausi on kaksivuotinen. Kokouksista maksetaan kokouspalkkio ja matkakulut kokouksiin korvataan julkisen liikenteen mukaisesti. Ensimmäinen kokous pidetään huhtikuussa 2020.

Näin haet

Lähetä hakemuksesi iCAN patient and citizen empowerment -työryhmän puheenjohtajalle Mirjami Tran Minhille (mirjami.tranminh@syopapotilaat.fi) ja kerro tiiviisti Millä tavalla kokemuksesi syövän sairastamisesta (tai läheisen sairastumisesta) motivoi Sinua osallistumaan ohjausryhmän toimintaan?

  • Onko Sinulla ammatillista tai muuta taustaa, joka tukee osallistumistasi?
  • Kerro muutamalla virkkeellä, mikä on mielestäsi keskeisintä potilaan/kansalaisen osallisuuden huomioimisessa.
  • Toivomme hakijoilta riittävää englannin kielen taitoa, sillä osa yhteistyöstä tutkimusryhmien kanssa käydään englanniksi.

Hakuaika päättyy 6.2.2020, päätöksistä ilmoitetaan hakijoille helmikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse Mirjami Tran Minhiltä (soittoajat ke 29.1. klo 12-16 tai ke 5.2. klo 9-16, puh. 044 240 5649, mirjami.tranminh@syopapotilaat.fi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *